среда, 4 ноября 2015 г.

Автомобіль Mercedes-Benz E-Class W210 седан - Шикарний авто

Відгук: Автомобіль Mercedes-Benz E-Class W210 седан - Шикарний авто!
Переваги:
дуже якісний автомобіль
Недоліки:
багато жере
У нашій родині був коли то цей автомобіль - Mersedes-Benz E-Class W210 AMG 5.5. Чоловік купував його для себе в 2006 році ще будучи неодруженим. Для холостого хлопця він просто ідеальний. Потужний двигун, дуже жвавий і маневрений на дорозі, розганяється до сотні за 4.7 сек. Свого часу ми круто лихачили на ньому.

З вигляду автомобіль здається невеликим, але всередині дуже багато простору - 4 людини відчувають себе дуже комфортно.

Салон оброблений дорогою телячою шкірою. Сидіння дуже зручні, з поперекової підтримкою, і пам'яттю. Тобто, можна сісти, повністю відрегулювати крісло в зручне для себе положення, і встановити пам'ять. Сидіння виконані з перфорованої шкіри, так що влітку тіло на них не потіє. Передня панель виконана з дорогих, якісних матеріалів, з елементами лакованого дерева. Дуже зручний клімат-контроль, який у свою чергу розділений на зони, тобто кожен може встановити особисто для себе оптимальну температуру.

Ззаду теж дуже комфортабельно, є куди витягнути ноги, багато місця. Є висувною підлокітник, підлокітник можна скласти якщо сідає втрьох.

Сидіти за кермом цього автомобіля це просто казка! Автомобіль дуже слухняний, відмінно реагує, багато всіляких допоміжних систем, наприклад від заносу або пробуксовки. Я звичайно не фахівець з автомобілів, але це просто казкова машина. За 3 роки експлуатації ні разу не підводила і не ламалася, міняли тільки розхідники.
Раніше я чесно кажучи не дуже любила мерси, але після цього авто реально зрозуміла що таке мерседес, не кажучи вже про більш дорогих моделях, там звичайно просто мрія!

На даху є два люки - скло, шторка, і можна повністю відкрити, але при повністю відкритому люку можна отримати сюрприз від пролетающей повз пташки)
Під капотом потужний двигун об'ємом 5.5 літрів, і 386 конячок - переконливо! Звук двигуна - пісня!

Витрата палива звичайно колосальний! Приблизно по місту їсть така машинка 28-35 літрів, в залежності від манери їзди. Такий ненажера звичайно дуже сильно б'є по кишені! Бензобак звичайно у цієї машинки немаленький, відповідає потребам. Якщо на заправці не заглушити, то можна так і не заправитися)))
Приладова панель дуже симпатична, нічого зайвого, без пафосу і наворотів.

Багажник теж дуже зручний і місткий.

Машина хороша, надійна, але дуже б'є по сімейному бюджету. Така машині не призначена для сім'ї, думаю тільки для холостяків, для душі, і для любителів поганяти. Так що ми з нею розпрощалися з болем у душі, і від гріха подалі, бо з дітьми звичайно потрібно щось більш підходяще. Коли у тебе під капотом 5.5, а на задньому сидінні дитина, це звичайно ж катування.
Автомобіль гідний уваги! Я оцінила! Всім вдалих покупок і до нових зустрічей!

Комментариев нет:

Отправить комментарий