четверг, 5 ноября 2015 г.

Автомобіль Mercedes-Benz C30 AMG W203 седан - Mercedes-Benz C-Class

Відгук: Автомобіль Mercedes-Benz C30 AMG W203 седан - Mercedes-Benz C-Class - відмінний автомобіль у своєму класі.
Переваги:
Гарний, надійний, комфортний. Збірка дуже якісна. Легко керований
Недоліки:
Низький дорожній просвіт, велика витрата палива. Дорогою. Дорогий ремонт і оригінальні запчастини.

Здрастуйте шановні читачі і автолюбителі, хочу надати до Вашої уваги автомобіль Mercedes-Benz C-Class (2003р.), З бензиновим двигуном об'ємом 2000 куб. см., потужністю 190 л / с.

Mercedes-Benz C-Class славиться своєю динамікою, якістю матеріалів, шумоізоляцією. Динаміка в машині більш ніж достатня, 190 л / с. і компресор роблять свою справу. Середня витрата палива: по місту - 11-13 літрів на 100км., По трасі 8 літрів на 100 км., Якщо їхати 110-120 км / год. За якістю матеріалів все дуже круто, все м'якенька - навіть тунель, низ панелі і стійки стекол. Посадка за кермом чудова, ні в одній машині такого комфорту немає, крісло можна опустити буквально на підлогу і повністю витягнути ноги, звідси і відсутність втоми в далеких поїздках. У машині дуже розумний комп'ютер, все підказує, показує і пише рівень масла, витрати палива, сервісні функції і т. Д. При найменший несправності, будь то підтерті колодки або перегоріла лампочка відразу попереджає. По оснащенню в машині є абсолютно все. По керованості все добре, їде як танк, гума коштує разношірокіе, тому збити з курсу його неможливо, в поворотах тримається так, що спрацьовує мій обмежувач, а машина навіть колеса не писне, та й трикутник ESP у мене загорявся пару разів. У салоні реально дуже тихо, проїжджаючих машин практично взагалі не чутно. Дуже чуйно реагує на поворот рульового колеса, що теж радує - дуже маневрена.

Сподобалося якість матеріалів обробки салону, за винятком алюмінієвих вставок, які чутливі до купинах і при незначному впливі на них. Багажник досить хороших розмірів, звичайно, мінус, що немає наскрізного вікна в салон.

Комментариев нет:

Отправить комментарий