понедельник, 2 ноября 2015 г.

Автомобіль Mercedes-Benz E-Class W210 седан - Більше, ніж просто машина

Відгук: Автомобіль Mercedes-Benz E-Class W210 седан - Більше, ніж просто машина ...
Переваги:
Рівень комфорту, надійність
Недоліки:
дорожній просвіт тільки для міста

Mercedes E320 Avantgarde

Придбав машинку рік тому. Термін володіння не дуже великий, але думаю, можу поділитися враженнями ...

Тим, хто подумує про покупку даного авто, рекомендую не пошкодувати грошей і перед покупкою перевірити машину у хороших майстрів, інакше є всі шанси поповнити ряди тих, хто стверджує, що подібні автомобілі є "мішком для грошей".

Зовнішній вигляд авто звичайно на любителя, але думаю, повагу на дорозі викликає у всіх.

Салон даного авто - це один з його головних переваг. Все продумано до дрібниць. Дуже радує якість шкіри, використаної при обробці салону. Передні сидіння мають велику кількість налаштувань, що забезпечують максимальний комфорт. У салоні дуже тихо і просторо. Радує і розташування всіх приладів і кнопок. Німецька педантичність подбала про те, щоб все було на своїх місцях)

Потужність в 225 л. с., в поєднанні з розумною коробкою дозволяють дуже впевнено почувати себе на дорозі. Розгін від 0 до 100 км / год займає приблизно 6-7 секунд (перевіряв особисто). Двигун не примхливий, але вимагає регулярної заміни масла і дуже не любить перегрів. До речі, невелика витрата масла - норма. Витрата бензину особисто мене порадував (очікував гіршого). У місті витрата не перевищує 15 л., При спокійному стилі водіння. По трасі витрата близько 10-11 л. Але в нагороду за це, дуже радує приємне муркотіння V6))

Не можна не відзначити, що завдяки масі і підвісці, авто дуже впевнено сидить на дорозі. Та й електронна начинка робить все для комфорту і безпеки. Ну а на випадок, якщо всі ці принади присплять вашу увагу, є 4 подушки безпеки і дуже міцний кузов))

Касаемо вартості на обслуговування, можу сказати лише те, що якщо міняти всі расходники в строк і не скупитися, а купувати оригинал, то і машина порадує надійністю. А любителям порівнювати вартість запчастин на Mercedes і Жигулі, рекомендую порівняти кількість поломок.

З недоліків можу лише зазначити рульову рейку (не дуже довго вона терпить російські дороги).

Загальне враження - позитивне. Машина комфортна, надійна, динаміка-ураган.

Відгук написав в задоволення. Mercedes-Benz реклами не потребує!

Комментариев нет:

Отправить комментарий